kiss-logo
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Camila Cabello: Ανακοίνωσε το νέο album "C, XOXO"

Στο tracklist συμπεριλαμβάνεται και το πρώτο single "I Luv It"
Text Size:
  • A
  • A
  • A

c.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Πολυάσχολη ήταν η Camila Cabello τις προηγούμενες ημέρες, αφού μεταξύ άλλων βρέθηκε στο Miami Grand Prix της Formula 1, αλλά και στο χαλί του Met Gala 2024, ενώ όπως όλα δείχνουν, θα συνεχίσει να είναι busy bee, αφού ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου της album, "C, XOXO".

Η τραγουδίστρια της αγαπημένης μας επιτυχίας "Havana", χρησιμοποίησε τους λογαριασμούς της στα social media, προκειμένου να κάνει αυτή την ανακοίνωση, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως το "C, XOXO" θα κυκλοφορήσει σε λίγες εβδομάδες από τώρα, στις 28 Ιουνίου.

Επίσης, έδωσε στους fans μία γρήγορη ματιά στο artwork που θα συνοδεύσει το νέο LP, με το χαρακτηριστικό - ξανθό πλέον - hair look και ένα γαλάζιο γλειφιτζούρι στο στόμα της.

"Είναι σημαντικό να αποδέχεσαι τη δυσφορία των πραγμάτων και να συνειδητοποιείς πως δεν πρόκειται να έχεις ξεκάθαρες, αναμενόμενες απαντήσεις. Αισθάνομαι δυνατή σε ορισμένα θέματα, αδύναμη σε άλλα και δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση για αυτό", είχε σχολιάσει για το θεματικό περιεχόμενο του album η Camila.

"Όμως η δημιουργική διαδικασία του album είναι μία πορεία. Ξεκίνησε με την πρόθεση να επιστρέψω εκεί από όπου ξεκίνησα, κάτι που είχα μέσα στο μυαλό μου και ήθελα να επιστρέψω στο πρώτο μου πάθος, της σύνθεσης και των στίχων. Να είμαι σπασικλάκι με αναφορές και καλλιτέχνες και ποίηση - οτιδήποτε - και πραγματικά να κάνω βουτιά σε αυτό".

Whatever works for you, honey, εμείς θα περιμένουμε με ανυπομονησία το νέο album!

Μέχρι τότε, τσέκαρε την πρόσφατη συνέντευξη σε ένα από τα μεγαλύτερα podcast του Spotify:

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker