kiss-logo
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Madonna: Έδωσε τη μεγαλύτερη συναυλία της καριέρας της στη Βραζιλία

1.6 εκατομμύρια fans συγκεντρώθηκαν για το μαγευτικό show της Madonna
Text Size:
  • A
  • A
  • A

m.jpg

φωτογραφία από Entertainment Weekly
By
KISS 929

Η "Celebration" tour της Madonna δεν έχει υπάρξει χωρίς τα προβλήματά της τους προηγούμενους μήνες, όμως είναι σίγουρο πως σημείωσε ρεκόρ για την καριέρα της αγαπημένης star, συγκεντρώνοντας 1.6 εκατομμύρια fans στο show της Βραζιλίας.

Η Madonna σημείωσε προσωπικό ρεκόρ με τη συναυλία της στη Copacabana Beach του Rio de Janeiro, στη Βραζιλία, καθώς στο δωρεάν show που παραχώρησε για τους fans, συγκεντρώθηκαν στο σημείο 1.6 εκατομμύρια θαυμαστές της θρυλικής τραγουδίστριας, με ένα setlist που άγγιξε τα 26 τραγούδια.

Η διάσημη star έδωσε μεταξύ άλλων τα "Like a Prayer", "Justify My Love", "Hung Up", "Vogue", "Die Another Day", "La Isla Bonita", "Music" και όχι μόνο, παρουσιάζοντας on stage συνεργασίες με Anitta και Pabllo Vittar.

Σύμφωνα με το Reuters, πολλοί ήταν εκείνοι που είχαν στηθεί για ώρες στο σημείο, προκειμένου να βρουν μία καλή θέση, ή ακόμα και επτά ολόκληρες ημέρες πριν τη συναυλία, ενώ το εν λόγω show της Madonna ήταν το μεγαλύτερό της στη Βραζιλία μετά το 2012.

Αντίστοιχα μεγάλο show είχαν δώσει στο σημείο και οι Rolling Stones το 2006, ενώ το ρεκόρ κατέχει ο Rod Stewart με το κοινό των 4.2 εκατομμυρίων ανθρώπων το 1994.

Living legend!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker