kiss-logo
Now playingTWIST IN MY SOBRIETY JOANNE
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Beyoncé: Η έκπληξη στον πιο μικρό της... φίλο στο TikTok

Τα δώρα που έλαβε ο πιτσιρικάς μετά το viral βίντεό του
Text Size:
  • A
  • A
  • A

b.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Είμαστε πεπεισμένοι πως η Beyoncé είναι η πιο τρυφερή ψυχή που θα μπορούσε να υπάρξει, και αυτό αποδείχτηκε για ακόμα μία φορά, ύστερα από viral βίντεο μικρού της... φίλου στο TikTok!

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει viral ένα βίντεο, όπου ο 2χρονος Tyler ρωτούσε τη μαμά του γιατί η Beyoncé δεν ήταν μαζί τους στο pizza date που είχαν κανονίσει και όταν εκείνη του απάντησε πως δε γνωρίζει προσωπικά την Bey, ο γιος της τής απάντησε με τεράστια ευκολία πως είναι ο ίδιος φίλος με τη Beyoncé, συνεχίζοντας να αναφέρεται στη διάσημη star με τη λέξη "friend".

Η αγαπημένη τραγουδίστρια είδε το συγκεκριμένο βίντεο που έχει λατρέψει το TikTok, και αποφάσισε να κάνει κάτι διαφορετικό και ιδιαίτερο για τον πιτσιρικά, στέλνοντας του παιχνίδια και λουλούδια.

"Για την ιστορία, η Beyoncé και ο Tyler τώρα είναι επίσημα φίλοι! Χάρη στη δύναμη του ίντερνετ της Queen B. (εκατομμύρια views και likes, είναι τρελό!), είδε το βίντεο και έστειλε μερικά από τα αγαπημένα της μπλε λουλούδια, ένα καινούργιο ζωάκι-φίλο για τον Tyler και το πιο γλυκό μήνυμα στην οικογένειά μας που θα το κρατάμε σαν θησαυρό για πάντα. Στο σημείωμά της (που άρχιζε με τις λέξεις 'στον φίλο μου, Tyler') είπε πως 'βλέπω το halo σου, Tyler'", έγραψε η μαμά του μικρού στην instagram ανάρτησή της, με αναφορά στην ξεχωριστή επιτυχία της Bey, "Halo".

Our heart....

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker