kiss-logo
Now playingDERNIERE DANSE INDILA
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Taylor Swift: Έτοιμη για το Grand Prix της F1 στο Miami;

Φήμες λένε θα συνοδεύσει τον σύντροφό της Travis Kelce
Text Size:
  • A
  • A
  • A

t.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Η Taylor Swift και η Formula 1 είναι δύο κόσμοι που ακόμα δεν έχουν συναντηθεί, παρά τις φήμες για σχέση της διάσημης τραγουδίστριας με τον οδηγό της Aston Martin, Fernando Alonso (και τον αντίστοιχο στίχο στο νέο τραγούδι "imgonnagetyouback").

Φήμες λένε όμως, και τα ρεπορτάζ μεταφέρουν, πως η Tay προετοιμάζεται για το Grand Prix του Miami αυτό το σαββατοκύριακο, για έναν αγώνα που ούτως ή άλλως κεντρίζει πάντα τα βλέμματα των μεγαλύτερων stars του διεθνούς star system.

Καθώς ο σύντροφός της, Travis Kelce είναι μέτοχος στη γαλλική ομάδα της Alpine, αυτό σημαίνει πως αργά ή γρήγορα θα ερχόταν η ώρα που θα βλέπαμε την Taylor στα πάντοκ, ενώ το λαμπερό ζευγάρι θα έχει στο πλευρό του τους BFFs, Brittany και Patrick Mahomes, οπότε στην πραγματικότητα θα είναι ένα double date!

Εξάλλου, πριν επιστρέψει την ερχόμενη εβδομάδα η Eras Tour στο ευρωπαϊκό έδαφος της περιοδείας, η Taylor θέλει να εκμεταλλευτεί όσο χρόνο έχει ακόμα ελεύθερο με τον σύντροφο και τα αγαπημένα της πρόσωπα, οπότε περιμένουμε εάν θα τη δούμε στο Grand Prix του Miami το βράδυ της Κυριακής!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker