kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Tyla: Τι απαντά στη σύγκριση με τη Rihanna

Η νέα συνέντευξη που έδωσε η αγαπημένη star
Text Size:
  • A
  • A
  • A

t.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Η Tyla παραμένει ένα από τα αγαπημένα μας νέα ονόματα στον κόσμο της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, ένα αστέρι που έφτασε από το TikTok μέχρι τα charts, με την ίδια να απαντά σε όλες αυτές τις συγκρίσεις με τη Rihanna.

Πολλοί είναι εκείνοι που έχουν παρομοιάσει τις δύο stars, αναφέροντας πως η Tyla είναι μία καινούργια βερσιόν της Rih, όμως όπως όλα δείχνουν, η star από τη Νότια Αφρική δεν έχει κανένα ενδιαφέρον για όλες αυτές τις συγκρίσεις και μάλιστα, τονίζει πως η καλλιτεχνική της υπόσταση είναι καθαρά δική της και προσωπική!

"Οι άνθρωποι θέλουν να με συνδέσουν με κάτι που είναι οικείο σε εκείνους. Όμως στο τέλος της ημέρας, κάνουμε κάτι που κανείς άλλος δεν έχει κάνει προηγουμένως και δε μπορεί να συγκριθεί με οποιονδήποτε", σχολίασε η Tyla σε νέα της συνέντευξη στο περιοδικό Cosmopolitan.

"Η Rihanna είναι η Rihanna, είναι κομπλιμέντο για μένα. Όμως ταυτόχρονα, έχω τη δική μου ταυτότητα, είμαι η Tyla. Και είμαι σίγουρη πως όσο ο κόσμος μαθαίνει εμένα και τη μουσική μου, θα με βλέπει απλά ως την Tyla. Και είμαι οκ με αυτό τώρα".

Προσγειωμένη και ειλικρινής, we love to see that, ενώ να σου θυμίσουμε πως η Tyla κυκλοφόρησε τον πρώτο της δίσκο κατά τη διάρκεια του προηγούμενου μήνα, ο οποίος τιτλοφορείται με το όνομά της και έκανε ντεμπούτο στο #24 του Billboaard 200.

Φωτογραφία: Cosmopolitan

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker