kiss-logo
Now playingDERNIERE DANSE INDILA
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Justin Timberlake: Η αιωρούμενη σκηνή που εντυπωσίασε τους fans σε συναυλία του

Ξεκίνησε την παγκόσμια περιοδεία του
Text Size:
  • A
  • A
  • A

j.jpg

φωτογραφία από People
By
KISS 929

Ο Justin Timberlake ξεκίνησε με κάθε επισημότητα την παγκόσμια περιοδεία του Forget Tomorrow World Tour, δίνοντας το πρώτο show στη Rogers Arena του Vancouver, εντυπωσιάζοντας τους fans όχι μόνο με το comeback του, αλλά και με την τεράστια αιωρούμενη σκηνή που κόβει την ανάσα.

Το συγκεκριμένο "prop" της συναυλίας έχει ήδη γίνει viral στα social media, καθώς το κοινό έμεινε με το στόμα ανοιχτό μπροστά στο θέαμα της αιωρούμενης σκηνής κατά τη διάρκεια της massive επιτυχίας "Mirrors", κάτι που έδωσε κάτι ακόμα πιο έξτρα στο τραγούδι που έτσι κι αλλιώς αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα singles στην καριέρα του JT.

Προφανώς, ο Justin είναι δεμένος για λόγους ασφαλείας, όμως αυτό το τέχνασμα επιτρέπει - αν μη τι άλλο - τους fans να τον δουν σε όποια γωνία του σταδίου και εάν έχουν κάτσει, ενώ υπάρχει σημείο κατά τη διάρκεια του performance που αυτή η σκηνή στέκεται κυριολεκτικά κάθετα στο έδαφος με τον Justin στην κορυφή.

FYI, κάτι παρεμφερές είχε κάνει και ο Kanye West πριν μερικά χρόνια, όμως ο Timberlake σίγουρα πήρε την ιδέα και να την ανέβασε... πέντε επίπεδα πριν την παρουσιάσει στη δική του περιοδεία!

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker